Wednesday, 17 August 2011

Ingat abah pergi mana...?





Ha..macam mana? Sekarang dah percaya? Aku tanya Lurvy masa balik dari majlis penyampaian hadiah Club Med Gateway...

Dia agak sceptical lagi masa kami terima call. Aku pun susah nak percaya. So Lurvy, u want new laptop? or i want to upgrade my kamera...boleh la kan... Oh. Sumbangan/sedekah kepada org memerlukan juga jgn lupa...Ni yang utama.. !!

Tapi kan, tadi aku sembang dgn CIMB, dia punya selection bukan main simple. Mula-mula kan dia org akan ambil random dari depositor seramai 50 org.






Kemudian telefon dan tanya 2 soalan. Boleh jawab menang Grand prize dan seterusnya org ke2 dipanggil. Kalau tak jawab soalan atau tak jawab panggilan.. NEXT! Tu sahaja cara mereka. Kalau tak dengar call maknanya miss la peluang untuk menang. !! Huh memang rezeki kan. Alhamdulillah..Selalunya aku silent kalau kat ofis. Kebetulan masa tu pergi Terendak hantar Nabila. Ada anak kat umah, jadi on ring-tone tu kuat2.





Sampai umah. Aisya jerit kat abang dia.. "Abah menang hadiah besar, tgk tu! Sambil dia tunjuk mock (cheque?) hadiah yang tinggi daripada dia.


Akmal: abah menang 35ringgit. yeah.

Najmi: eh bukanlah! 35 ribu tuh! Tengok tu!
Menang lagi, hari tu dah menang. ( merujuk kepada menang Treasure Hunt.. (LINK SINI)"

Angah: Abah pergi amik hadiah ke??? Ingat pergi mana...




Ingat nak surprise anak2. Memang tak boleh lah. Apapun syukur ....

Nanti boleh amik gambar banyak2... nak kena upgrade kamera ker nih..hmm



24 comments:

  1. hah???? mak datok!!!! kalau frh otk trus pk... wink~~wink~~ HOLIDAY!!!!! huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. rara... masih wow lagi nih...syukur...
    Farah, yup..lets go holiday..

    ReplyDelete
  3. @belogkiter..terima kasih.

    ReplyDelete
  4. Fuhh.. Tahniah2.. Best betul menang hadiah. :)

    ReplyDelete
  5. @amirulfaiz, terima kasih..

    ReplyDelete
  6. Wow...wang besar, wang besar ☺☺☺

    Tahniah, rejeki du bulan ramadhan.

    ReplyDelete
  7. wow tahniah
    teringin gak menang besar!

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...rezeki dariNya

    ReplyDelete
  9. tahniah...banyak tu 35k....masyuk... (",)
    memg orang yg bertuahje dapat ;-).....

    ReplyDelete
  10. tahniah! best tu dapat hadiah

    ReplyDelete
  11. Salam kenal. Tahniah, rezeki org bertuah.

    ReplyDelete
  12. fuhh menang 35k,, bukan senang tu,, peraduan kenapalah aku tak pernah menang huhu

    ReplyDelete
  13. *pitam*
    Untung anak buah dapat duit raya banyak tahun nie

    ReplyDelete
  14. perghhhhh tahniahh,,,,best tu rm35 ribuuu

    ReplyDelete
  15. yang ni baru orang kata bulan jatuh ke riba..hehehehe...tahniah...saya jatuh dari innit..muahaha

    ReplyDelete
  16. congratessss! i wish i am lucky like u

    ReplyDelete
  17. Bestnya, raya sakan la tahun nie .....

    ReplyDelete
  18. Thnks All.. rezeki tak sangka..Syukur kepadaNya..leh bawak family jejalan..

    ReplyDelete
  19. Tahniah ye.

    Suka gile dengan aura orang yang menang ni. Hehe~

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...