Thursday, 14 April 2022

Memasang water heater

Assalamualaikum bloggers and readers..

Salam ramadhan hari ke 12. Semoga terua beristiqamah dlm menjalankan ibadah puasa. Setahun hanya sebulan kan dikunjungi dengan suasana sebegini. Suasana yang penuh barakah.
Sama² lah kita menghayatinya.

Dua hari lepas memasang water heater. Survey punya survey maka jenama Joven yang dipilih.
Lurvy suggest beli yang ada pam.
Oklah. Sebab nanti kalau ramai orang guna air serentak memungkinkan perlunya ada pam. Kalau tak guna off je lah pam tu.

Dan siap pasang dengan kerja aku amanah kat wak ni.

Siap dan tested. Laju dan memang tak payah hidupkan pam dulu.

So far so good. 






2 comments:

  1. ammi takde water heater pun kat rumah...
    nasib la anak2 kejung mandi pepagi nak gi sekolah...

    ReplyDelete
  2. kt rumah pun tak pakai water heater. hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...