Friday, 21 January 2022

Giveaway bernilai RM500 untuk follower ( and subscriber)!!! . Penginapan percuma kat airbnb condo KL KLCC view !!!

Assalamualaikum bloggers and readers..


Alhamdulillah.
Good news ..

Bagi yang tak tahu ..kita orang ada buat bnb kat KL ni, tu la kan. Aku ni memacam mencuba.

Tapi kalau yang kenal aku,  dari dulu lagi aku minat property.

Tu pun secara tak sengaja.( Itu cerita lain ataupun aku dah cerita dalam blog ni).

Makanya bila ada property tu mula lah nak monitize. Seeloknya macam tu lah kan

Takkan hold je , terperap dan capital stuck kat situ. Sambil2 own the property, kita boleh buat duit.

Asalkan kita usaha dan terus berusaha mencari jalan yang terbaik.

So baru-baru ni kami dianugerahi Superhost oleh airbnb.. Wahhh cepatnya. Terbaiklah.

Memang airbnb ni strict juga dalam hal ni...

Alhamdulillah.


Baru start listing Disember aritu. Tapi memang kami jaga level quality servicenya, penting ooo, kebersihan, kekemasan bilik dan lokasi.

 Kena sanitasi lagi..pergh..quality memang terbaik. Eh puji sendiri pulak

Kami treat guess sebagai mana kami nak merasa kalau stay tempat orang.



So here we go....

As Superhost banyak la exposure  dalam apps dan benefit lain lain lagi

Oh ya,  sebagai meraikannya , maka kami nak bagi giveaway.. 




First time aku buat ni giveaway ni.

Anyway yang ni kami akan buat juga as kesyukuran dan sharing the happiness..

(Cemas juga kalau tak de sambutan.. tapi kalau tak buat tak tahu. Org putih kata " afraid of rejection..wohahahaha. Memang sifat aku agak introvert sikit-sikit. 
Tu yang nak melamar pun ghisau ya amat!! eh .tiber)

Giveaway ni memang nak bagi kepada follower /commentor dan subscriber 

Boleh je komen macam mana the best untuk pilih pemenang. Asasnya kami akan pilih secara random.

Setakat ni seorang lah ya pemenangnya..mana tahu kot ada tambahan

Oh apa giveaway nya.. ?

Penginapan at condo facing KLCC worth RM388 plus. 

Condo ni 3 bilik..

ya.. tempat airbnb yang kami dapat taraf Superhost tu. 
Ada swimming pool and gym etc. 
Takpa la kan giveaway. Se adanya la kan

Takmo la tulis gempak-gempak sangat kemudahan nya. Yang penting bersyukur

Nanti aku post gambar..

Syaratnya..eh kena ada syarat ke? 

Aku ni jenis nak bagi,  bagi je kan. tapi kena juga kot ada syaratnya.sorry ya.

 So kena bagi syarat juga lah ya. Tapi mudah je iaitu: 


1. Follow blog ni dan tulis link/komen apa-apa saja yg murni dlm posting ni..


2. Subscribe channel youtube:  # Family Factor

3. Buat simple entry kat blog anda,  tampalkan banner kat blog anda dan link kan ke posting ni.


4. Optional (tak buat tak apa) Teka aku asal dari negeri mana ( kalau anda menang giveaway, kami akan tambah cash RM100 kalau tekaan tepat. Boleh buat makan makan at Kg Baru)



ok ..banyak ke syaratnya,,??  
Tak kot. 
So please join ya dan share.


All the best..

 Tarikh tutup    28 February 2022.


Ni link condo airbnb kalau korang nak tengok gambarnya.... 

Dalam video..---》》》House tour



P.s Mendoakan anda semua berada dalam keberkatan dan lindungan Allah senantiasa. Semoga tahun baru lebih baik dari tahun lama. 

Staysafe guyss!!


P.s2. Ni gambar guest kami semasa mereka stay nak sambut tahun baru. 


Teaser..















45 comments:

  1. Wah! View dia lumayan! Macam best je ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom jom .boleh kita selfie sipi sesama..:)

      Delete
  2. okay...weekend ni join. hari blohwalking

    ReplyDelete
  3. done join: https://salinasafea.blogspot.com/2022/01/superhost-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Wahh. Nak teka dari mana ni paling takut hehe

    ReplyDelete
  5. Wahhh.. boleh ada property area sini mmg dasyat lah. all the best. insyallah ada je yg nak stay situ nnt.

    ReplyDelete
  6. Menariknya!
    Later will join ;-)

    ReplyDelete
  7. Pergh!! Lumayan ini kalau menang...
    Sha teka awak orang KL.. hehehe.. Nanti Sha tambah link entry ye..

    ReplyDelete
  8. Penyertaan Saya:-
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2022/01/giveaway-bernilai-rm500-untuk-follower.html

    ReplyDelete
  9. wahhhh bestnya kalau menang.
    so korang yg kebetulan nak stay area KLCC, boleh join giveaway ni.
    I duduk Sabah, so just huhuhaha jer lah.
    goodluck tau.

    ReplyDelete
  10. wow lumayan hadiahnya nanti kak cuba insya-Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.farhanajafri.com/2022/01/superhost-giveaway-by-blog2shout.html

      Delete
  11. link penyertaan : https://www.farhanajafri.com/2022/01/superhost-giveaway-by-blog2shout.html
    Jawapan : Asal dari negeri Kedah

    ReplyDelete
  12. Wah seronoknya. Dekat KLCC. Boleh jalan kaki.

    ReplyDelete
  13. kita pun sejenis yang "risau tak dapat sambutan" juga masa first time buat GA dedulu. Tapi alhamdulillah. Lepas buat ramai yang support. Rasa macam nak buat lagi pun ada. He3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul-betul, kita tunggu Syu buat GA lagi..

      Delete
    2. Kita join yer 😁
      Jawapan teka teki Syu letak dalam entri
      https://www.syuderis.com/2022/01/superhost-giveaway-by-bts.html

      Delete
  14. Done Join..

    https://ainihalim85.blogspot.com/2022/01/superhost-giveaway.html

    Aini teka je ya.. Asal negeri Selangor.. hehe

    ReplyDelete
  15. wah menariknya .. nak lah join jugak

    ReplyDelete
  16. Wow menarik! Azwar duduk KL tak pernah stay condo kat KLCC ini. mesti lawa view dia memalam. Nanti free Azwar join naaa, bookmark siap2 dulu

    ReplyDelete
  17. Bismillah

    Mrs. A join
    https://mrsablogstori.blogspot.com/2022/01/Mrs.A-join-superhost-giveaway.html#more

    ReplyDelete
  18. wahh.... menarikk!!
    OK nanti akan join ya... tunggu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://anakomak6.blogspot.com/2022/01/superhost-giveaway.html

      kita da join juga ye :)

      Delete
  19. Ok..jemput mai join!! See you..

    ReplyDelete
  20. Menarik... Follow dulu dan bookmark. Nanti nak singgah semula untuk join giveaway ni.. :)

    ReplyDelete
  21. kena bookmark dulu. pas ni nak join....sbb skrg ni bz sgt dgn kerja sek...

    ReplyDelete
  22. menarik hadiahnya..good luck utk smua

    ReplyDelete
  23. Ammi dh join..
    https://www.sheilaarshad.com/2022/01/superhost-giveaway.html?m=1

    ReplyDelete
  24. all the best utk semua!! nice view!

    ReplyDelete
  25. menarik hadiahnya
    insyaAllah cik nur join ye
    tqq dtg blog cik. nur

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://saranur74.blogspot.com/2022/01/giveaway-superhost.html

      done join

      Delete
  26. Assalamualaikum, saya datang join dan support awak..

    https://www.shikinrazali.com/2022/01/giveaway-bernilai-rm500-untuk-follower.html

    P/S : Saya teka awak berasal daripada Kedah.. hihi

    ReplyDelete
  27. wow very attractive lah hadiahnya. semoga mendapat sambutan, best of luck!

    ReplyDelete
  28. Bismillah.. done join https://www.fizaizawa.com/2022/01/superhost-giveaway.html
    Kita teka awak nie orang Johor

    ReplyDelete
  29. Join - https://www.naniey.com/2022/01/superhost-giveaway.html

    ReplyDelete
  30. syu join.

    https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2022/01/superhost-giveaway.html

    nak teka, orang kedah rasanya..

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...