Friday 8 March 2013

Breaking news: Bapa Saiful Bukhari mengakui kes liwat kedua sebuah konspirasi

Assalamualaikum bloggers and readers..


Bapa Saiful Bukhari mengakui kes liwat kedua sebuah konspirasi
Malaysian Insiders reports:
OLEH MD IZWAN
MARCH 08, 2013
KUALA LUMPUR, 8 Mac — Bapa kepada Saiful Bukhari Azlan tampil ke hadapan hari ini mengakui kes liwat kedua yang melibatkan anaknya dengan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah sebuah “konspirasi politik jahat” untuk memburukkan nama pemimpin utama Pakatan Rakyat (PR) tersebut.
Azlan Mohd Lazim, 60, dalam satu sidang media tertutup juga mendedahkan kes liwat tersebut telah dirancang rapi oleh seorang pegawai khas di Pejabat Perdana Menteri sejak awal pendedahan kes liwat kedua tersebut.
“Ini adalah konspirasi politik jahat untuk membabitkan Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk kali kedua,” kata Azlan (gambar).
“Saya memohon maaf kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim dan keluarganya.Beliau dan keluarganya telah banyak menderita dan sengsara akibat fitnah ini,” tambah beliau.
Azlan yang ditemani oleh dua rakannya juga menolak pengakuan yang dibuatnya hari ini adalah kerana desakan ataupun tekanan mana-mana pihak, sebaliknya dilakukan dengan rela hati.
Apabila ditanya mengapa menunggu hingga hari ini baru tampil untuk membuat pengakuan, Azlan berkata ia adalah kerana selepas membuat penilaian sendiri dan menerusi maklumat yang disampaikan oleh orang terdekat, beliau mula dapat melihat kebenaran disebalik kes melibatkan anaknya tersebut.

3 comments:

  1. isk3.. bleh plak fitnah2 gitu yerk??

    ReplyDelete
  2. kes hangat ni. nnt akan ada la yg bergaduh nak mempertahankan sapa btol dan sapa salah. penuh lagi la kat wall facebook. tak abis lahad datu, kes ni pulakkan.    ReplyDelete
  3. politik memang kotor kan.. baik di pihak kerajaan mahupun pembangkang.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...