Tuesday, 25 December 2012

Happy birthday Yasmin juga

Bulan Disember juga Birthday untuk Minmin..si bongsu yang amat2 tau dirinya bongsu..
Tapi tak lah manja sangat..
Malam2 pun nak tidor dengan Angah dan Along saja..

Anyway... birthday Minmin combined dengan Angah lah..
Baru 4 tahun ...
Yelah lahir bulan 12 kan..
Tapi saiz dah nak sama dengan kakak.
Ke dah lebih saiz dari kakak,,, cuma rendah ja..

"Bila nak happy birthday to me MinMin abah"? Dari awal Disember dok tanya.
.yelah lahir 4 disember tapi ditangguh keraiannya hingga dekat dengan bday angah 20.12

Sambutan birthday berkembar Disember...
Antara meraka yang datang,,

Bila nak boleh tiup ni...tak sabar dah ni

Kakak dok usik usik pulak..dah la neves nak tiup ni

Akhirnya.... dengan sepenuh hati

Opps present from Maklong.. untuk Angah.. Advance ni sebelum kuar result!!

3 comments:

  1. happy birthday angah n minmin..
    semoga jadi anak yang baik kepada kedua ibu bapa...

    ReplyDelete
  2. happy birthday. bestnyer hadiah :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...