Thursday, 4 October 2012

Photo: Sunrise @ Hometown

Assalamualaikum bloggers and readers..

Sebenarnya apa yang ada desekeliling kita boleh kita olah menjadi karya.
Cantik ke tak cantik terpulang kepada mata yang memandang, yang penting kita apply apa yang kita tahu dan belajar exlore benda-benda baharu.

Mungkinkah menjadi atau mencapai tahap kepuasan kita?
Belum cuba belum tahu..
Keep exploring and experimenting and one day u will get it right.

Ni photo sunrise pulak. Asyik sunset sahaja tukar genre pulak.

 Time to rise!!!!

Betul2 belakang rumah org tua aku..

Kasi underexpose sikit.. baru color naik..dan edit (belasah saja). Nampak tak Gunung Keriang nun jauh di sana.

Sudut yang lain..sikit sahaja ubah kedudukan

The paddy field 

Pokok semak samun pun jadi subjek aku...

7 comments:

  1. Hasil kerja yang sangat cantik. Tak jemu mata memandang. Teruskan berkarya Arjuna Silvera.

    ReplyDelete
  2. Wow...suka yang gambar the paddy field tu.. :)

    ReplyDelete
  3. cantik gambar2 ni, indahnya alam kurniaan Illahi
    sayang kalau kita tak menghargai :)

    ReplyDelete
  4. Ya Allah indah betul ciptaan-Nya, sayup2 je dari jauh. rasa tenang bila lihat gambar ni.

    ReplyDelete
  5. @ wawa and Mila... cantik dan kita perlu hargai,,,

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...