Wednesday, 17 August 2011

Ingat abah pergi mana...?





Ha..macam mana? Sekarang dah percaya? Aku tanya Lurvy masa balik dari majlis penyampaian hadiah Club Med Gateway...

Dia agak sceptical lagi masa kami terima call. Aku pun susah nak percaya. So Lurvy, u want new laptop? or i want to upgrade my kamera...boleh la kan... Oh. Sumbangan/sedekah kepada org memerlukan juga jgn lupa...Ni yang utama.. !!

Tapi kan, tadi aku sembang dgn CIMB, dia punya selection bukan main simple. Mula-mula kan dia org akan ambil random dari depositor seramai 50 org.






Kemudian telefon dan tanya 2 soalan. Boleh jawab menang Grand prize dan seterusnya org ke2 dipanggil. Kalau tak jawab soalan atau tak jawab panggilan.. NEXT! Tu sahaja cara mereka. Kalau tak dengar call maknanya miss la peluang untuk menang. !! Huh memang rezeki kan. Alhamdulillah..Selalunya aku silent kalau kat ofis. Kebetulan masa tu pergi Terendak hantar Nabila. Ada anak kat umah, jadi on ring-tone tu kuat2.





Sampai umah. Aisya jerit kat abang dia.. "Abah menang hadiah besar, tgk tu! Sambil dia tunjuk mock (cheque?) hadiah yang tinggi daripada dia.


Akmal: abah menang 35ringgit. yeah.

Najmi: eh bukanlah! 35 ribu tuh! Tengok tu!
Menang lagi, hari tu dah menang. ( merujuk kepada menang Treasure Hunt.. (LINK SINI)"

Angah: Abah pergi amik hadiah ke??? Ingat pergi mana...




Ingat nak surprise anak2. Memang tak boleh lah. Apapun syukur ....

Nanti boleh amik gambar banyak2... nak kena upgrade kamera ker nih..hmm



24 comments:

  1. hah???? mak datok!!!! kalau frh otk trus pk... wink~~wink~~ HOLIDAY!!!!! huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. rara... masih wow lagi nih...syukur...
    Farah, yup..lets go holiday..

    ReplyDelete
  3. Fuhh.. Tahniah2.. Best betul menang hadiah. :)

    ReplyDelete
  4. Wow...wang besar, wang besar ☺☺☺

    Tahniah, rejeki du bulan ramadhan.

    ReplyDelete
  5. wow tahniah
    teringin gak menang besar!

    ReplyDelete
  6. tahniah...banyak tu 35k....masyuk... (",)
    memg orang yg bertuahje dapat ;-).....

    ReplyDelete
  7. tahniah! best tu dapat hadiah

    ReplyDelete
  8. Salam kenal. Tahniah, rezeki org bertuah.

    ReplyDelete
  9. fuhh menang 35k,, bukan senang tu,, peraduan kenapalah aku tak pernah menang huhu

    ReplyDelete
  10. *pitam*
    Untung anak buah dapat duit raya banyak tahun nie

    ReplyDelete
  11. perghhhhh tahniahh,,,,best tu rm35 ribuuu

    ReplyDelete
  12. yang ni baru orang kata bulan jatuh ke riba..hehehehe...tahniah...saya jatuh dari innit..muahaha

    ReplyDelete
  13. congratessss! i wish i am lucky like u

    ReplyDelete
  14. Bestnya, raya sakan la tahun nie .....

    ReplyDelete
  15. Thnks All.. rezeki tak sangka..Syukur kepadaNya..leh bawak family jejalan..

    ReplyDelete
  16. Tahniah ye.

    Suka gile dengan aura orang yang menang ni. Hehe~

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...