Saturday, 6 August 2011

Nama rasmi pemenang telah diumumkan

sila click gambar untuk ke website

Syukur. Segala debaran telah terungkai. Rezeki Ramadhan! Sekarang dah rasmi! Ia menjadi milikku...
Maaf . Aku post ni sbb aku teruja..(lagik?). And maybe nak share kegembiraan dgn member-member blogger.

Kalau kita tunggu, contohnya kita hantar borang ke, tunggu punya tunggu tak dapat. Ni rezeki tak disangka-sangka..Sememangnya rezeki dariNya datang dari sumber yaang tak disangka-sangka...

Dan pastinya bukan panggilan hangit hari tu kecuali panggilan bernas belaka...Best dan teruja bukan pasal apa.. pasal menang tu satu la... Lagi satu boleh amik gambar yang menarik seperti ini..






dah mula perasann...oh..

Alhamdulillah syukur...





Pic dari sumber INI



Ni lah the biggest win setakat ini. Harap-harap dimasa depan ada lagi..InsyaAllah..

6 comments:

  1. Tahniah bro n to all your family. Murah rezeki sejak duamenjak ni....

    ReplyDelete
  2. Wow, serius menang? Tahniahlah, rezeki tu, ada usaha, adalah hasilnya, tahniah la ye... bukan senang nak jadi pemenang bertuah... banyak tu, bukan sikit, best2... Contest anjuran CIMB ye... :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...