Wednesday, 27 June 2012

Harap betullah kali ini...



Habis..habis terkeluar pasukan berjersey biru . Yang tertinggal adalah Italy. Daripada tiga tekaan aku, tekaan yang berisiko tinggilah.. Manakan setanding Greece vs German kan..tapi saja saja teka Greece.. France still not up the mark again Spain dalam QFinal.


Memang layaklah Spain masuk SFinal. Different class,,dan England sepatutnya go home berdasarkan game melawan Italy.... Taktik agak negatif.


So, the top four ni memang deserved dalam semi final...

Jadi, German vs Italy. Aku still mengharapkan Italy boleh menang. And aku tetiba minat Andreas Pirlo. Team yang tak masuk radar aku sejak 2006 gara-gara mulut celupar Metarazzi menghina Zidanne!


Apapun team kali ini surprise aku bila aku tonton. So. harap Italy boleh menang walaupun ramai yang meminati German. my guess full time 1-1..the rest tatau la..

Maybe German can squeeze thru jugak.. huh..


Spain vs Portugal...hopefully Spain will make it...


P.s Ada panggilan beritahu menang contest lagi.. contest internal laaaa... Contest sajak! Lawaknya..aku pun dah lupa.. Haahahaha.. Maybe saguhati.. no1? no3? entah...tungguuuuu

3 comments:

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...