Saturday, 31 December 2011

Blackburn menang lawan MU...Sapa? Blackburn?


Dalam banyak banyak entry yang last tahun 2011 ini.. aku pilih perlawanan MU v Blackburn.
Itulah bola sepak... Aku balik ceramah ja on TV ..bukan on.. tukar chanel... Blackburn leading 3-2!!! Biaq betuiiii..

Sampai ke sut MU tak leh cari gol penyamaan. Gol yang memberi signifikasi yang penting kepada pasukan dan moral.
1. Yang pertamanya birthday SAF.
2. Keduanya.. Gol tersebut akan melonjakkan MU ke tangga teratas pada tahun ini. What a best way to close a curtain on 2011.

Tetapi malangnya , pasukan tercorot berjaya mengalahkan MU. Siapa tersangka...!!!

Aku welcome the result coz Mcity will remain on top..yeahhhh... Keep on fighting u both team...

Selamat meraikan tahun baru..rai apa pun tak tau.. Kami sekeluarga dah nak tidoq....

P.s Aku burn- burn ada kaitan sebab badan aku kena banyak sunburn!!
p.s 2- "Sampai ke sut" bahasa Kedah ertinya ' sampai ke sudah...."
P.s 3- teringin juga nak amik gambar bunga api tapi malas nak galakkan anak-anak celebrate new year ni..baik tidoq......ado malammmmm , bak kata Osbon

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...