Saturday, 18 June 2011

TEst drive Myvi baru


Assalamualaikum..
Lagi best! Yep lagi best! Live to its tagline...
Pagi lagi dah pergi test drive Myvi baru..
Jumpa member satu office, Bob.

Oleh kerana jumpa salesman yg aku beli myvi dulu, dia offerlah test drive, kenalah layan customer kan...

Design dia ok..nampak comel jugak. Nak kata mcm viva pulak. Sebb dia rendah dan depan dia slope . Tak mcm myvi lama yang agak straight.

Dalam dia (interior) dari segi saiz sama saja dgn previous generation. Drive dia mantap. Power stereng best betul. Cuma bagi aku yang downside dia.. kereta ni agak ringan. Mungkin sbb power dia atau memang sbb dia ringan kot. Saleman kata ringan ok sbb save minyak...........
So pergi lah .. Cuba try test sendiri. Lagi best ke tak...
Oh ya lagi satu.. colour purple yg diwar-warkan tu tak ada lagi kat show room.. Bulan 8 baru ada. Sbb dia??? entah apa salesman tu strory kat aku,... Sbb cat tak ade dari jepun? Itu yang aku paham.Sebab tsunami kot..Entahlah ..Aku pun tak pasti!


3 comments:

  1. Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

    ReplyDelete
  2. mesti la lagi best sebab 1.5 liter kan?


    My latest entry : Logo Jenama Popular Yang Terbalik

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...