Saturday, 11 June 2011

Terengganu Juara... lagi 3 minit lagi...

Sebelum game, aku nak Kelantan menang malam ni tapi berdasarkan permainan aku mengharapkan Terengganu menang.




Dan aku rasa kalau score Terengganu 2 Kelantan 1 ni kekal dalam masa 7 minit ni, memang Terengganu deserve menjulang Piala FA mlm ni.




Aku nak Kelantan.


Yg deserve Terengganu


Yang muktamad kena tunggu sikit masa lagi.




Pemain terbaik,, bagi aku Joseph Kallang ( Terengganu)


Yang menang mungkin Mamat Manaf atau Marzuki..eh Marzuki tak boleh sbb dah kena kat kuning..


Yang muktamadnya siapa..




update>>>TERKINI....


MUKTAMAD


TAHNIAH PENYUUUUUU!!!

tak menangis penyu mlm ni..


Terengganu Juara Piala FA 2011



Ikut pengulas, Marzuki pemain terbaik?

Kalau dia tak kena kad mungkin boleh tapi bila dah kena kad kuning sepatutnya Park Ji Sung Terengganu lah..>> Joseph Kallang!







Tahniah Terengganu

4 comments:

  1. tahniah....memang deserved menang mlm ni..satu game yang menarik!!
    Pulun Kedah Pulun

    ReplyDelete
  2. nok nangis gane boh... hok nok kelik sakni mari masuk smula stadium... tahniah ganu!!

    ReplyDelete
  3. beb, aku blah lepas 1-0 minit 89 camtu..skali menang ler plak,..:D
    tahniyah ganu.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...