Wednesday, 22 June 2011

Photo : Puteri Pacific JB




Bila tengok photo dan baca org story pasal stay kat hotel rasa menarik pulak..


Duh.. aku pun nak story. tapi kurang pandai la pulak nak mengarang pasal hotel ni..


..namun boleh la story sikit sikit.



Yelah pergi pun pasal urusan kerja..mana sempat menikmati suasana hotel tu kan.
First day pukul 8 baru sampai hotel semula. 2nd day pulak , sebelum breakfast dah check out. Luggage tinggal kat conciege saja.




Kemudian, pukul 3.30 dah rush balik hotel. Nak bergerak pergi airport lagi dalm pukul 4. Sbb katanya kat JB jem teruk, sbb banyak pembinaan masih berjalan,, Yo lah bandar still work in progress! Dengan Iskandarnya, Nusajaya nya.. kat tengah nak membangun dengan pesat.




... Flight pukul 6.40..so semua dalam keadaan tergesa2.

oh ya! pada first day, seperti biasa aku sesampai je, sebelum bilik tunggang langgang aku sempat snap photo dulu.

Sebelum tu ada front office staff nama dia fendi,, nak say thnk you kat dia sbb upgrade bilik kami...




Foto tambahan,, entry tak sempat nak letak watermark....






4 comments:

  1. cantik hotelnye.... 5 star ke ni?

    ReplyDelete
  2. wahhhh bestnye hotel nieeee
    :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...