Saturday, 23 April 2011

Gym, Maju Highway dan Follower.

Gym

Pergi ke gym lagi sekali, dah siap2 dengan beg yang lengkap. Anak letak reket dia orang sekali. Kah kah sampai 4 batang raket. Macam apa jer. Patut la berat. Kira kalini siap satu persalinan la.. Jadi berjaya meningkat prestasi spt yg diinginkan. Jarak 2,5 km.. ok la tu kan, kalau 10% improve baru 2.2km.. ni dah 25%. ..


satu beg penuh....
memang screen treadmill ni blur..ada plastik aper taktau




Maju Highway..

Korang tau kan Maju highway ( ke Expressway tah) kat mana? Dengan adanya Maju ni senang sikit aku sampai destinasi ke tempat kerja. DUlu ada satu saja laluan Smarttag (ST). Sampaikan lorong “Touch n Go” dan tunai macam lagi laju saja. Lepas tu dipasang nya dua lorong ST. So sepaptutnya macam la kot sbb ramai dah ada ST. Tapi hari Selasa baru ni, satu lorong ST sudah rosak. Memang bahana kalau satu lorong saja gagal memang haru biru kat pondok tol Salak Selatan tu. Bagi aku memang biasa la rosak, benda ciptaan manusia mana ada perfect. Hari rabu tak baiki lagi... ok..
Hari Khamis pun sama. Uik dah 3 hari tak dibaiki. Spare part import Jepun ka?? Sbb tsunami tak -- boleh produce..? Mcm mana ni.. Pondok toll huru- hara jugak.
Hari Jumaat pun sama...La, dah 4 hari ST down. Tak boleh baiki-baiki lagi. Nak kata apa lagi, tulis blog je lah.. Sbb agak melebihi had la kot.
Tapi sambil lalu aku sempat sound ” macam mana ni dah 4 hari.. dengar tengah apply Sirim ISO (9001 :2008).??
Boleh lepas ke ISO ni.. kalau lepas jugak tak tau ler....








Sesak!!..








Follower.

Dah seratus lebih. Tak perasan dah sampai jumlah ni. Yg mendadaknya 2 3 hari ni. So thanks kerana sudi follow dan kalau berfaedah boleh dikongsi bersama. Kalau yang kureng menarik tu lupakan je. Jgn serik untuk meninjau kat sini lagi.. Thanks all......

3 comments:

  1. assalamualaikum :)

    thanks to be one of my followers :)

    ReplyDelete
  2. sonoknye dpt kuarkan peluh.. dah lma saya x bersenam ni :P

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...