Tuesday, 27 November 2012

Singapura Anjing???

Assalamualaikum bloggers and readers..


Alamak...
Kalau nak "cheer"  pun takkanlah nak gelar team lain macam ni.
Tak berapa baguslah macam ni..
Sedap2 saja panggil Singapore anjing.....
Kalau team dah lauk biarlah peminat disanjungi atas sikap yang terbaeek.
Tapi ni tidak..
 Dah lah main mAin kalah , yang sokong pun ikut sedap ja..
Suka tak kalau org panggil Malaysia Anjing.??



Frust kalah? Semua org frust .








Ini membuatkan org hilang hormat pada Ultras..
Harap tak berlakulah..

Oh ya..
Semalam aku ternonton..ter tu, maknanya tak sengaja tonton TV3.
ada seorang akak tu ,,marah marah sebab rugi kot sebab Malaysia kalah katanya datang 7 org.. beli tiket dah berapa?

Wohahaha....
Tak pasti la pulak , tengok bola nak dihiburkan seperti tengok Lawak ke der?


update: video ni nampak telah dikeluarkan... baguslah tu,,jgn buat lagi ok..
bukan jgn upload lagi,..
 jgn sorak macam ni lagi!!!

10 comments:

  1. Replies
    1. i shouldnt sharing this, agak memalukan,,,but it happened

      Delete
  2. mmg tak sokong la diorg buat mcm ni

    tapi sal kakak tu, dia maybe kecewa la. kena faham gak dia. lagipun ultras mlaya ni dah lama. masa malaysia kalah pun diorg still sokong dan bagi peluang.tapi kalah kali ni maybe diorg sedikit kecewa.dah la kalah tempat sendiri. main pun mcm tak bersungguh.

    just pendapat jea. hope Malaysia dapat atasi Laos esok. peluang cerah kalau menang sebab indon dan laos seri jea aritu. kena kritik gak pasukan Malaysia, baru diorg semangat skit.

    ReplyDelete
  3. mmg sape pun akn mrh klu asik klh je kan.tp x ptt tunjuk keburukkan aklak kita dgn mengata org begitu.jatuh lagi maruah malaysia klu begini.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...