Monday, 28 November 2011

Malaysia melawan Bahrain. Kuku dah diasah, tapi kena tokak jugakkkkkk

Semuanya dah cantik. Trafik pun cantik. Senang saja nak dapat parking. View pun cantik.
Cuaca cantik. Hujan renyai masa nak masuk stadium. Kira bestla, tak panas sangat.


Stadium pun dah kira menarik. Hijau dan well maintain.
Cantik gol pertama Malaysia cantik. Hasil gerakan dan cubaan ke bucu gol oleh Nazmi Faiz.




” Kalau gol lagi sebijik cantik! Selamat Malaysia malam ni” komen pengulas kat belakang aku.



Memang cantik, gol satu lagi, hasil kesilapan keeper Bahrain.

Cantik aku sampai dekat sini saja. Oh satu lagi, cantiklah Bahrain main 10 orang. Lepas tu semua sudah tak cantik.


Sebenarnya, memang itulah tahap kita dengan org luar terutamanya dengan Middle Eastern. Kawalan boleh dekat Bahrain.


Tapi yang tak cantiknya. Leadin 2-0 ..lawan 10 org. Boleh kalah? Memang la boleh , tak ada yang mustahil dalam bola. Tapi yang hampir mustahilnya berlaku kat team lawan. Kita macam mustahil ja nak menang. Coach kena buat strategi betul la kot. Takkan 2-0 lead dgn 10 org boleh kalah, kat tempat sendiri pulak tu. Err dah kalah pun...,, kuku dah berasah tapi kena tokak jugak...adusss.. Kira masih lagi jaguh nusantara shj.



Oh,, sokong tetap sokong!!!






gol


syok sat saja....




dan gol!!






gol penyamaan bahrain










uik boleh score jugak walau 10 org







sedih tewas?







Yang ni tak cantik nih
..













2 comments:

  1. nak buat cemana kan..

    :) :) :)
    i'm back
    terbaeekkk!!!!
    jengjalan dari mknace unlimited

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...