Thursday, 19 May 2011

Beratus orang minum air mayat!!!


Salam. Sudah agak lama tak update blog secara berkala,, huh... asyik tak sempat saja. last week dgn annual dinner, dgn family day dan entah apa lagi activiti. Asyik tak sempat.
Jadi semalam aku terbaca dalam NST tentang dua kejadian terminum air mayat nih.. Seriuos. Aku lunsuri dari blog ke blog tadi tak jumpa pulak pasal ni. so aku nak berstory pasal tu. Kisah benar ni...

Cerita pertama pasal:
Air berbuih membawa kepada penemuan mayat amah ( Foamy water leads to maid's body)

Ni kes kat singapore. Penduduk di satu flat mengadu kepada pihak berkuasa tentang bekalan air kekuningan dan berbuih.
eyewwww..

kemudian mayat dijumpai dalam tangki air...


Cerita kedua:
Mengerikan. Mayat dijumpai dalam tangki air.
Ni kat johor pulak. Lebih kurang 150 org penduduk flat terlibat. Apa yang mereka minum dan gunakan pada hujung minggu merupakan air mayat yang terendam selama 2 atau 3 hari dalam tangki yg membekal air kerumah2 mereka..

hmmmm.... itulah yang berlaku kat Singapore dan johor..
mengerikan / menggelikan?? entahlah...

4 comments:

  1. da mcm cter dark water pulak

    bluerkkk! seyes nk muntah

    ReplyDelete
  2. ya Allah,gelinya.tolong lah paham.eeeuuuwwww.

    ReplyDelete
  3. mcm cite Thai kat ABo lax.. sume org flat pkai air mayat... eiii geli gile kot! spe buat mcm tu sumpah keji gile!

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...