Saturday, 19 March 2011

Suspen: Result medical check up dah siap!




Salam..
Baru tenang sikit,, semua anak2 dah tidor,,,erm where to start ya... oh ok..
ptg tadi aku pi amik result check up..lama plak doctor bagi penerangan.. Dr Nik Khaliza,, very polite doc... Aku pun tnya banyak juga... last week p check up setelah agak lama tak buat...
Tak check salah takut ada benda2 yg tak patut dalam sistem badan tp kalau dah tau nanti sure terlambat...
check pun risau juga juga.... hahahaha...
Result dah complete...doc terang bla bla...dgn term medical and clinical nya..aku amik summary saja..suspen juga nak tau result..hmmm
billirubin raised,,, sama saja mcm dolu2... about 52..
kolestrol terkawal.....sbb under medication ...
overall alhamdulillah,,, yg banyak sebut doctor tu...
stress test ok, stage 4 passed at 11.13 minutes,,,nearly reaching stage 5..

ok2 blog aku kalau tak ada pic tak syok la..ni layan pic masa undergo the test...

mesin masa stress test...gambar wayar2 kat badan tak leh sensored..hahah




bilik menunggu





dah boring tunggu la tu..belek2 kamera....





2 comments:

  1. Your οwn wrіte-uρ fеаtures eѕtаblished beneficial to mуѕеlf.
    It’s геallу usеful and уou're simply obviously extremely experienced of this type. You have got popped my personal sight to be able to numerous thoughts about this particular topic using intriquing, notable and solid written content.

    Also visit my web page: buy phentermine online
    Feel free to visit my site phentermine

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...