Friday, 8 March 2019

APPLIKASI MAYBANK MY..untuk register MAE (Maybank Anyone Everywhere) ..cuba lah! .. dan have fun!!

Assalamualaikum bloggers and readers..


Maybank melancarkan App baru atau meningkatkan aplikasi dengan melancarkan MAE- Maybank Anyone Everywhere.



Sesiapa yang dah ada apps "Maybank MY" boleh saja daftar terus.






Untuk invitation code masukkan code nsa0915

(Just register, play game dan be rewarded.. Seriously..)



1. Download apps Maybank MY



     kalau dah ada, click menu yang diatas, sebelah kiri.
     pilih "apply online".
     Pilih MAE

2. Click icon MAE


3. Daftar MAE, isikan email, negeri dan

 invitation code : nsa0915


Tekan CONFIRM


4. Tang topup MAE tu, boleh top RM 10) atau boleh skip sahaja, cara nak skip--->log out, lepas tu log in semula


5. Log in , ada icon M kat screen app anda. Klik icon tu
pilih logo MONEY MAE-HEM, HIT semua coin yang appear, 
   elakkan terkena bom,( don't hit the bom)

6. Kalau diamond datang, klik  DIAMOND tu untuk  extra time, 5 saat.

Dapat reward dalam bentuk RM..dan di top up dalam MAE anda ( Yup MAE from Maybank!!!)

jangan lupa invitation CODE : nsa0915

1 comment:

  1. kalo sya tertekan bom,chance sya menjadi 0..so macam mne sya nk main game lagi??tolong sharekan invite code sya ye 'anb05124'

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...