Sunday 7 January 2024

Putrajaya Makan Di mana: Dapoq Cikgu Presint 15

Last week Lurvy "paksarelakan" anak-anak yang duudk di kolej balik. Sebab masa ni lah untuk semua ada dan bonding time. Lagi pun agak susah sekarang ni nak berkumpul ramai-ramai.

Dan lagi satu nak celebrate birthday 2 org anak yang jatuh dalam bulan Disember.

So kami pilih Dapoq Cikgu kat presint 15 ni.
Aku siap2 pesan supaya call nak booking walaupun masa call katanya boleh walk in.

Orang ramaiiii. Sib baik booked earlier.

Ni gambaq2 masa pi survey awalnya. Kebetulan pergi beli burger dan lain-lain barang "ke burger an" dekat Ramli outlet, 

Nampak kedai ni.

Steamboat dia sedap. Seyes. Daging grillnya.. Ya kita grill sendiri , tapi perapannya perghhh..


Memmang recommended.





No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...