Thursday, 10 July 2014

Keputusan yang terjangka : Argentina 0- 0 Holland

Senyum , tak perlu kata apa-apa


  1. "Attack cautiously, defend briliantly" Mungkin itu tema perlawanan antara dua benua pagi tadi
  2. Keputusan yang dijangkakan oleh semua orang, at least itu pada andaian aku. Menang tipisssss sangat dan betul dengan kemenangan penalti oleh skuad Argentina..yeahhh!!!
  3. Mendebarkan bukan kerana aksi tetapi strategi oleh kedua2 pasukan. Masing-masing nampaknya hendak mencari gol saat akhir ataupun rela dengan keputusan penalti.
  4. Kalau ada jaringan awal mungkin perlawanan lagi rancak, namun dengan apa yang berlaku kepada Brazil dua2 pasukan ambil pengajaran ( Bola pun ada pengajaran apa..)
  5. Mascherano adalah pemain terbaik pada pendapat aku. Cemas juga bila dia black-out, macam kena tomoi ..nasib baik tak knock out!!
  6. Kedua2 pasukan "guilty" dengan banyak "stray passes" dan "stray crosses", termasuk MEssi yang begitu ketara "off-form".
  7. Dengerman Holland Arjen nyaris-nyaris menghukum Argent namun Mascherano membuat tackle yang begitu penting untuk menafikan.
  8. Ok. tahniah Argentina.. tingkatkan lagi tahap perlawanan masa final nanti ok. 
  9. Apapun aku harap German dah climax awal.....so mungkin juga tahun Argentina tahun ini untuk menjulang Piala Dunia...
  10. ...pelan pelan kayuh ok.

2 comments:

  1. walaupon ayie xtgok... but belanda mmg awesome.. mungkin next world cup, belnda plk ke final kan..

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...