Saturday, 8 December 2012

Kisah ciut/ mengicau/ menggigau/ tweet

Assalamualaikum bloggers and readers..

Aku bukan pengguna tweet..eh aku ada jugak account twitter rasanya,, entahlah tak pasti,

.. tapi snapshot ni aku amik dari blog. dan photo ni ada credit dia lah.

Aku tak paham sangat penggunaan tweet ni dan buat masa ni aku seriyau nak guna. Lagipun tak ada keperluan kot.. Cukup lah dgn blog...

Tapi tweeter ni bahaya juga...boleh sambung menyambung komen.. balas membalas...

Contohnya kalau yang ni:
kat tweet abby abadi::
 statement " kalau beria g gaza, tp kat msia sokong gak umno, ermm tepuk dada tanya iman"
Kalau aku tak paham memang aku kata abby ni bantai mereka yang pi gaza

Tapi kalau tak silap aku dia retweet kan... entah lah aku memang tak paham sangat tweeter!!!!

statement @AimiNaqiuddin lagi ganaz...sapa yang sebut? abby abadi ker? huihs.lagi musykil aku...

Let use social network properly and rationally....ok ..peace yooo..
Peace to all ..peace to palestine


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen dan cadangan.... Please come again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...